Вести 

Примери добре праксе…у нашој школи.

Одлуком Владе Републике Србије редовна настава у свим школама је окончана 6.6.2023. године али и пружена адекватна подршка свим ученицима да наставе са учењем до 20.6.2023.
У том периоду могу се реализовати допунска, додатна, припремна настава, настава у природи као и други облици васпитно-образовног рада са циљем подстицања социјалних, емоционалних и других вештина ученика. 

Неколико ученика VII/1 разреда ОШ "Михаило Баковић" у Сељашници је изразило жељу за одржавањем додатне наставе из предмета Енглески језик( ектра туториал) која би обухватала теме, терминологију и вокабулар везан за природне науке( Енглисх ин сциенце)
Ученици Фахрудин Корјенић и Андрија Марић одабрали су и одржали презентације на тему Енглисх ин медицине анд пхисицс( Енглески у медицини и физици) уз помоћ наставнице енглеског Љиљане Матовић, која је помогла у одабиру и припреми садржаја као и мониторинг презентације.

Надамо се да ће и други ученици следити примере добре праксе и у будуће одлучити се за учешће у допунско- додатним активностима које имају за циљ учење и употребу првог страног језика у свим сферама науке, спорта и др.друштвених делатно сти.

Повезане објаве